Editors Pick | Zwarte Cross

Twee jaar geleden vroeg mijn broer of ik zin had om mee te gaan naar de Zwarte Cross. Ik twijfelde, want als meisje uit de stad had ik het vooroordeel dat het een boerengelegenheid zou zijn. I know…super kortzichtig natuurlijk. Dus ik heb m’n vooroordelen overboord gegooid en ben toch gegaan. Man oh man, het was absolutely fantastic!

Ik heb zelden zo’n goed georganiseerd festival meegemaakt en de sfeer was ook echt geweldig! Er is voor ieder wat wils, je verveelt je geen moment. Snoeiharde rock, discodansen op een verlichte dansvloer, reggae beats, dance, theater of de bizarre motorcross. You name it, they got it!

Dit jaar is het van vrijdag 26 t/m zondag 28 juli weer een weekend lang feest in de Achterhoek. En guess what? Wij mogen 2 kaarten weggeven voor vrijdag de 26e!

Jij kan je samen met je vriend(in) onderdompelen in de wereld van de Zwarte Cross als je verteld waarom je zo van de zomer houdt.


Manon

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=29U55FR4C7s&feature=player_embedded]

3 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.