Editors pick | Roxy outdoor fitness day

Deze week geen reisproduct maar een te gekke activiteit op Nederlandse bodem. Volgende week organiseert Hart Beach & Roxy op het strand van Scheveningen een dag vol fun!

 

Supertoffe sportieve clinics, relaxen, shoppen, smullen van juices en een bio-BBQ én de nieuwste outdoor fitness collectie van Roxy is te bewonderen. Ik ben erbij! Surfchick Vi is stikjaloers ondanks dat ze dan zelf in het buitenland zit.

What to expect
Je kunt de hele dag deelnemen aan alle clinics: surfen, beach-fit, yoga & meditatie en de healthy food-workshop. Er is een modeshow, live muziek, kan je je laten masseren, kan je indoboarden, slacklinen en skate longboarden proberen en zijn er toffe stands. Na alle activiteiten lekkere trek gekregen? Smikkel dan mee met de bio-BBQ.

Good to know
Het event is volgende week zaterdag 17 mei vanaf 11:00, op het strand van Scheveningen, bij Hart beach. Je kunt je hier inschrijven. Kom je met het OV? Pak dan tram 11, die stopt aan de boulevard. Bij Heartbeach is aan alles is gedacht, er is materiaal aanwezig, je kan douchen en je omkleden als je dat wil.

Zie ik je op het strand?


Tess