Editors Pick | Plug Go

Al jaren loop ik tegen hetzelfde aan. Halverwege de dag gaat mijn mobiele batterij de rode zone in. Whaaaaaaaaaa! Om gek van te worden. Weinig verrassend natuurlijk. M’n iPhone is een telefoon, fototoestel, computer en social device in één. En waar ik ook ben, op een feestje, op reis of gewoon in de stad. Het lijkt wel of iedereen hetzelfde probleem heeft. Gelukkig heb ik een oplossing gevonden: PlugGo!

Schermafbeelding 2014-07-06 om 17.14.32

Power. For the people.
Dit toffe product is bedacht door jonge creatievelingen uit Amsterdam. Ook zij werden gek van de eeuwige batterijproblemen en besloten er wat aan te doen. Nu staan ze op alle grote festivals waar je het apparaatje tegen muntjes kunt huren of -tegen net iets meer muntjes- kunt kopen. Fantastisch!

Reisbuddy vol energie
Inmiddels ben ik dus in het bezit van dit kleine apparaatje en is hij op reis mijn grote vriend. Door zijn mini-formaat past hij gewoon in mijn mini-schoudertas en is ie leeg, dan kan hij gewoon weer opgeladen worden voor de volgende dag. Hij heeft de inhoud van een hele batterij dus sinds ik met hem ben zit ik iedere dag vol energie;) Een aanrader!

Herken je dit energie-probleem, en wat doe jij er aan?


Vi