Editors Pick – Bikini time

GirlsLove2TRavel, girls love 2 travel, editors picks,

Over tweeenhalve week is het zover! Dan ga ik, in m’n uppie, een van mijn Ultimate Top 10 plekken bezoeken: Hawaii. Mijn mindset staat dus op standje zomer. Na chaotische inpak tafferelen voor m’n Barca trip dit weekend, met een vergeten bikini als resultaat, begin ik nu alvast na te denken over m’n Hawaii must-haves. Om mezelf te belonen voor de ‘preparing for summer work-outs’ heb ik een mooie bikini uitgezocht. Geheel in -hoe kan het ook anders- in Hawaii style! Check deze beauty:give-away, GirlsLove2Travel, HunkemollerNu zou ik, ik niet zijn als ik niet de stoute schoenen zou durven aantrekken om Hunkemoller (die op FB ook een jaar lang gratis lingerie weggeven #hint) lief aan te kijken. Want wat is er nu leuker dan blij worden van een bikini en hem vervolgens aan jullie weg te mogen geven! Zo gezegd, zo gedaan. Bij Hunkemoller blijken ‘die-hard’ travel girls te zitten #hoera! dus een dag later zat deze bikini in mijn brievenbus. Zie jij jezelf ook wel in dit tropische exemplaar lopen? Het kan als je jouw ultieme inpaktip deelt.

Dus vertel vertel! Wat mag er niet in jouw koffer ontbreken?


Vi

9 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.