Editorial November | Ice ice Iceland

Girls, de winter komt er weer aan. Dagen zijn korter, het is veel eerder donker en je zomerspullen liggen waarschijnlijk al weer diep opgeborgen in je kast. De dromen over winterse avonturen kunnen dus beginnen (want hé, de winter is ook tegek), en waar kan dat beter dan in *tromgeroffel* IJsland! Afgeteld hebben we. Want IJsland staat hoog op onze bucketlist en maandag vertrekken we.

Iceland Adventures
Dit is één van de dunst bevolkte gebieden van Europa. Slechts 325.000 mensen wonen er. Hoofdstad Reykjavik is de meest noordelijke hoofdstad van Europa, niet gek dus dat onze koffers gevuld worden met warme (en toffe;) wintergear. IJsland is trouwens een eiland dat door vulkaanactiviteit is ontstaan, jullie kennen vast de uitbarsting uit 2010 nog wel waardoor al het vliegverkeer dagen stil lag vanwege de gaswolk. Let’s explore this amazing country.

IJsland2

What 2 expect?
Verwacht verhalen over de ongerepte natuur, metropool Reykjavik, over warmwaterbronnen, gletsjers, fjorden, watervallen, lava en nog veel meer. Want oh wat is er veel te zien en te doen in IJsland! Laat je mee voeren langs de mooiste plekjes, de fijnste restaurants en de vetste IJslandse activiteiten.  Natuurlijk krijg je meer dan IJsland deze maand want de groep ‘travel girls’ wordt steeds groter. Zo is ‘world traveller’ Christine nog steeds op wereldreis, nemen Tess en Mila je zoals je gewend bent mee op ‘food adventures’ en mag Vi met een groep sommeliers mee naar de wijnbeurs in Lille. Dus trek iets warms aan girls, we gaan de kou in;)

Ben jij al op IJsland geweest? Tips & tricks zijn meer dan welkom.


Fiek, Manon & Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

We zijn genomineerd voor de VIVA400!
Super lief als je op ons stemt:) Dat kan t/m 2 november via deze link
En onder de stemmers verloten ze een Renault Twingo, so go for it!

 

4 Reacties

 • Linda schreef:

  Oh IJsland is echt prachtig! Ik wil zoooo graag terug! Veel plezier :)

 • Karbonkel schreef:

  IJsland staat bovenaan mijn lijstje, samen met Noorwegen. Is er nog plek in je tas? Dan ga ik stiekem mee ;) Het lijkt me echt heel mooi!

 • Marieke schreef:

  Ik hou van IJsland!
  Het natuurbad in Myvatn is echt een aanrader. Niet zo gelikt als de Blue Lagoon – waar je ook zeker heen moet!!!! – maar wel een kleinschaliger bad met z’n eigen charmes.
  Als je daar toch bent, lekker zelf gebakken brood en vers gebakken taartjes in het Vogafjos cafe’tje eten!

  In Breidalsvik, vlakbij het ijsbergenmeer – highlight! – kun je heerlijke kreeft eten in restaurant Huarhöfnin, net als in “The Lobster House” in Reykjavik!

  Vergeet ook de leuke woonwinkeltjes in de hoofdstad niet. Hoog HebbenHebbenHebben-gehalte!

  Enjoy! :-)

  Marieke (normaal een stille lezer, maar IJsland maakt me té enthousiast om niet te reageren)

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.