Hotel Love | Design Hotel Stavanger

De stad Stavanger is een plaatje, koken kunnen ze als de beste en we weten allemaal dat Scandinavisch design hotter dan hot is. Dat dit hotel je dus -waar je ook kijkt- trakteert op graffiti, pop art, gigantische foto-walls en pakkende quotes, doet mijn reis en design hart sneller kloppen. Meet hét design hotel van Stavanger: Comfort Hotel Square.

Reizen in stijl
Reizen is een feest. Een ontdekkingstocht die al je zintuigen prikkelt. Niet alleen de stad zelf, ook hotels worden steeds vaker omgetoverd tot een bezienswaardigheid. Begrijp me niet verkeerd, ik slaap heerlijk in een hostel, een bedoeinen-tent of in een met marmer belegd 5sterrenhotel. Toch voel ik me als een klein kind in een snoepwinkel als mijn ‘home away from home’ een design hotel is. It’s fun!

DesignHOtelStavanger6Street art in je slaapkamer
Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je je koffer neerploft in je hotelkamer zie je vette graphics en toffe murals. De lift is onder handen genomen, de hallen, grote muren, alles. De kamers ademen creativiteit zonder onrustig te zijn. Een knal roze design stoel, een leeshoek, een heerlijk bed en een badkamer die -als je daar zin in hebt- een doorkijkwand heeft. Heb je geen behoefte aan een glurende kamergenoot (wc-bezoek bijvoorbeeld;), dan schuif je er gewoon een bloemenwand voor. Slim and good looking!

DesignHotelStavanger5Eten in pop-art-locatie
De ontbijt locatie ziet er niet alleen tof uit. Ze maken de fijnste gerechten met mooie producten. Verse salades, vers brood, mijn favoriet: muesli met bakjes noten, zaden en gedroogd fruit er naast. Alles om een goede bodem te leggen voor een dag citytrippen of fjorden verkennen. En wil je eten meenemen? Geen probleem! Voor een redelijke prijs kun je een zak kopen en die -op z’n Hollands- tot de rand vullen met lekkers:)

DesignHotelStavanger4So what’s to love about it?
Nou, wat niet eigenlijk:) De hele ambiance, het fijne ontbijt, het vlotte hotel team, de gym (voor wie zin heeft) en een dakterras dat je uitzicht geeft over de hele haven (met een dak waar gras op groeit:). Oh, en wie denkt dat je voor zo’n plek de hoofdprijs betaalt, mooi niet!

Wat is het tofste hotel waar jij ooit geweest bent?


Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

DesignHotelStavanger

DesignHotelStavanger2

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.