De watervallen van Foz do Iguacu in Brazilië

Nu onze hele maand in het teken van natural beauty staat mag Brazilië natuurlijk niet ontbreken. Alles in Brazilië is beauty met een vette hoofdletter B. Misschien ben ik wel een beetje bevooroordeeld omdat ik Braziliaans bloed door m’n aderen heb stromen:) Maar ook Vi, die al heel wat landen gezien heeft en die ik nog steeds niet ingehaald heb #shit, is het met me eens. Brazilië is bizar groot en net zo bizar mooi. Er is geen enkel ander land met zoveel verschillende soorten flora en founa.

Foz do Iguacu - 10Foz do Iguacu - 2

Foz do Iguacu
Al heel wat keren heb ik het hele land doorkruist en zelfs in m’n uppie heb ik er een paar maanden rondgereisd. Toen Vi op wereldreis was ben ik naar Brazilië gevlogen en zijn we daar samen op reisavontuur gegaan. Een van de mooiste natural beauties die we toen gezien hebben (het is moeilijk kiezen in Brazilië:) is Foz do Iguacu.

Foz do Iguacu - 7Foz do Iguacu - 8

Foz do Iguacu is de grootste waterval van Zuid Amerika en ligt op de grens met Argentinië. Afhankelijk van de hoeveelheid water die door de rivier stroomt zijn er tussen de 270 en 300 watervallen. Het indrukwekkendste de is de ‘Garganta do Diabo’ een gigantisch gapend gat in de aarde waarin de watervallen bulderend naar beneden kletteren. Kijk mee en geniet van deze natural beauty:)


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Foz do Iguacu - 5Foz do Iguacu - 1Foz do Iguacu - 11Foz do Iguacu - 9