Festival | Colours of Ostrava in Tsjechië

Het is alweer even geleden, maar ik vond het toch echt de moeite waard om te delen. Al maanden keek ik er naar uit, naar het festival Colours of Ostrava in Tsjechië. Het geweldige decor sprak mij enorm aan: een ruig en industrieel terrein met roestige pijpen en oude fabriekspanden. Kijk je mee?

Colors of Ostrava

Ostrava is een stad in het Oosten van Tsjechië. Ik had er eigenlijk nog niet eerder van gehoord, maar Ostrava is zelfs na Praag en Brno de 3e grote stad van Tsjechië! De kick off van het Festival Colours of Ostrava vindt plaats buiten op straat. Leuke bands treden op en de meest gekke personages zie ik voorbijkomen. Instant fan ben ik van Too many Zoos, wat een geweldig trio! De saxofonist steelt de show met zijn voetenwerk in combinatie met heupbewegingen. Het publiek juicht, joelt en deint als een ritmische golf mee.

Het festival zelf begint een dag later en zal 4 dagen duren. Wat een geluk, ik ben er precies op de dag dat Björk optreedt. Het was te verwachten: Bjork geeft een geweldig show weg (wel op haar manier natuurlijk) met mooi vuurwerk ter afsluiting. Ik snap steeds beter waarom het Colours of Ostrava wordt genoemd;-)

In totaal ben ik 5 dagen in het Oosten van Tsjechië geweest. Op het programma stonden wijnproeverijen, het bezoeken van hotspots in Brno en een tocht op een scooter. Binnenkort vertel ik je er meer over!

 

Zelf naar Colours of Ostrava?
Volgend jaar vindt het plaats van donderdag 14 tot en met zondag 17 juli. Meer info lees je hier.


Bonnie

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.