Coast walk Algarve | 9 foto’s waarom je deze niet kunt missen

De kustlijn van de Algarve is misschien wel één van de mooiste van Europa. De combinatie van een azuurblauwe zee en hoge rotsen met tussen gelegen stranden zorgt voor het perfecte plaatje. Je hebt verschillende Coast Walks rondom de Algarve, maar de trail van Praia do Pinhão tot Farol da Ponta da Piedade is toch wel mijn favoriete.

Plof even neer of neem een duik in de zee

Tijdens deze wandeling kom je verschillende stranden tegen. Plof even neer of neem een verkoelende duik in de zee. De wandeling is ongeveer drie kilometer lang en ook overdag, in het najaar, is deze wandeling prima te doen. Tijdens deze hike kom je geen steile bergen tegen waardoor het voor iedereen makkelijk te doen is. En zeg nou zelf, met zo een uitzicht vergeet je uberhaupt dat je aan het wandelen bent. 

Voorbereiding

Wanneer je deze coast walk gaat doen zorg dan dat je genoeg water bij je hebt. Ook is het fijn om gympen of fijne schoenen te dragen. Vergeet ook zeker niet om je bikini of zwembroek aan te trekken want een duik in de zee kan niet ontbreken tijdens deze wandeling.

Geniet van deze prachtige wandeling langs de Portugese kust.

♥ Guusje

1 Reactie

  • Prachtige foto’s van een mooie wandeling zeg! Fijn om even weg te zijn van de toeristische drukte. Extra tip: als je een auto tot je beschikking hebt rijd dan zeker even een stukje naar boven naar Porto Covo, prachtige kustlijn en dat plaatsje is zo mooi om te zien.

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.