Europe’s finest

Voor de mooiste stranden dacht ik altijd de halve wereld over te moeten reizen. Tot dat ik in Sardinië kwam. Blauwe zee, witte stranden. Tropischer kon bijna niet. En dat zo dicht bij huis. Na de foto’s van Manon die binnenkort naar Formetera vertrekt weet ik het zeker, Europa is top voor ons beachlovers. En dat bewijst ook dit lijstje:

Zakyntos, Griekenland: 
Mijn zusje vierde hier een paar jaar geleden vakantie met vriendinnen en vertelde dat het super mooi was. Maar dat het zo mooi zou zijn als op deze foto was totaal aan me voorbij gegaan. Hier moet ik heen!

Cala Luna, Sardinië:
Snorkelen en duiken zonder dat je 10 uur in een vliegtuig hoeft te zitten. Het kan gewoon hier! Ik ben op Sardinië geweest, maar heb dit pareltje gemist. Ach, goede reden om weer terug te gaan…

Zlatni Rat, Kroatië: 
Ook hier weer prachtige kleuren, maar ook een steeds veranderend strand door de wind die ermee speelt. Kroatië is een populaire vakantieplek, maar ik ben er nog altijd niet geweest. Misschien tijd om dat te veranderen…

Formentera, Spanje: 
Manon liet al even zien hoe mooi het daar is en ik ben dan ook echt jaloers dat zij daar in september naartoe vertrekt. Het is eigenlijk gewoon niet eerlijk dat ze haar liefde verkiest boven Vi en mij… Ah well, zo houd ik nog iets te wensen over;)

Porthcurno, Engeland:
Ik zag dit strand op vele lijstjes terugkomen en moet zeggen dat ik dat echt niet had verwacht… Een Engels strand op het mooiste beach lijstje. Dat is toch dat land wat lijkt op Nederland en waar het altijd regent? Maar na de foto’s even goed bekeken te hebben ben ik om. De kleuren van de zee en het strand zijn al mooi, maar de hele omgeving met ongerepte rotspartijen maakt het plaatje helemaal compleet.


Fiek

You can follow us on FacebookInstagram & Twitter

Bronnen: Reizen & Columbus

5 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.