Breaking news | Travel Boy on board

Girls! We’ve got news. Per januari komt een man ons team versterken en hoe! ‘Huh?!’ Hoor ik jullie denken ‘Een man?‘ ‘Dit is toch een girls-only platform?‘ Het klopt allemaal en toch maken we in het nieuwe jaar met liefde een uitzondering. Let me take you on this new adventure that started on Hawaii…

Hawaii Baby!
In mei was ik in The Big Apple, Vegas en ‘surfers paradise’ Hawaii. In m’n uppie… teminste, dat dacht ik:) Terwijl ik het eiland verkende, met surfers de vetste (surf)spots bezocht en me onderdompelde in de Hawaiiaanse lifestyle, stond me een grote verrassing te wachten.

A different kind of adventure
Jullie weten het: I love extreme sports! Manon en Fiek noemen me niet voor niets de dare-devil van ’t team. Ik doe niets liever dan bergen beklimmen, boven ravijnen bungelen, uit vliegtuigen springen, surfen, skaten en het avontuur opzoeken. Waar ik voor het eten van een slang mijn hand niet omdraai (smaakt net als inkvis, echt!) en met liefde in mijn uppie maanden op reis ga, blijk ik ineens voor een heel ander avontuur te staan. Cool, exciting and scary at the same time! #BringInTheAdrenaline ;)

Lill’ dare-devil!
Op Hawaii kwam ik er achter… *tromgeroffel* …. dat er een kleine dare-devil op komst is. Inmiddels weet ik dat het een kleine man is en dat hij vastbesloten is om ergens in januari zijn ‘Grande Entree’ te maken;) Yes girls, jullie lezen het goed! Naast gepassioneerd blogger en traveller ben ik straks dus ook een trotse mamma van een stoere jongen:) Een wereldreizigertje in spe, want in zijn korte ‘bestaan’ is hij al in New York, L.A., Hawaii, Vegas, Minneapolis, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Monaco, Frankrijk, België en Praag geweest! #ProudMamma en dat ziet er dus zo uit…

TravelBoy2

Verandert er iets voor GirlsLove2Travel?
Tuurlijk! Zo heeft Manon er per direct een nieuwe functie bij die ze uiterst serieus neemt: Godmother. Nemen de vliegmaatschappijen me vanaf half december even niet meer mee, dus heb ik roadtrips gepland staan;) en ontkom ik niet aan een bollere toet op de foto’s (this little one has cheesecake and bacon cravings… seriously!). Verder gaan we gewoon door met waar we zo gek op zijn: reisinspiratie delen!

Tot zover deze nieuwsflits! En heb je handige ‘How to travel with a little rockstar’ tips, kom maar op met je artikel:)


Vi

You can follow us on FacebookInstagram & Twitter

34 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.