Bootcamp survival detox op Ameland | Food

Toen ik door Frie-Vit gevraagd werd om deel te nemen aan hun bootcamp survival detox op Ameland hoefde ik niet eens na te denken. I’M IN! Reizen is het allermooiste wat er is, enig puntje waar ik soms tegenaan loop is dat het een beetje lastig te combineren is met een gezonde lifestyle. Don’t get me wrong, eten in restaurants over de hele wereld met verrukkelijke wijnen doe ik maar al te graag. Maar een bakje geitenyoghurt en lijnzaad enzo zit er dan natuurlijk niet in.

De detox is een kuur van 14 dagen waarvan 3 dagen keihard sporten op Ameland in het WestCord Noordsee hotel. Veel sporten op alleen maar sapjes is natuurlijk gekkenwerk, dus tijdens deze kuur mag je gewoon eten. Nou ja gewoon, het komt neer op milt vasten met alleen zuivere voeding. Biologisch, geen vlees, geen e-stoffen, geen zout, geen suiker, geen koffie en alcohol etc. Daarnaast zijn er een aantal voedingssupplementen die je een paar keer per dag moet innemen.

Of ik honger heb gehad? Geen seconde! Sterker nog, ik heb best veel én vooral superlekker gegeten. Onze Chef-kok Taco toverde het ene na het andere het-water-loopt-me-in-de-mond gerecht op tafel. Volgende week vertel ik je alles over de hele detoxkuur. Nu eerst een greep uit al het lekkers dat ik gegeten heb. Het was namelijk echt té lekker om geen apart artikel aan te wijden:)

Bon appétit!

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

# Salade van volkorenrijst, pompoenpitten, granaatappelpittjes, lente-ui, tomaat, schapenkaas etc.
Frie-vit bootcamp detoxweekend17

# Rijstwafels met geitenkaas en kiemen.
Frie-vit bootcamp detoxweekend13

# Smoothie van boerenkool, kokosmelk, avocado, banaan en groene thee.
Frie-vit bootcamp detoxweekend11

# Geitenyoghurt hangop, geroosterde noten, gedroogde cranberry’s, chiazaad, havervlokken en hennepzaad.
Frie-vit bootcamp detoxweekend10

# Een groentetuintje met guacamole.
Frie-vit bootcamp detoxweekend09

# De gezonde bitterbal: balletje van nasi met tempeh gepaneerd in kokos- en amandelschaafsel. Gefrituurd in kokosolie.
Frie-vit bootcamp detoxweekend07

# Hyper gezonde smoothies waarvan ik vergeten ben wat er allemaal in zit:)
Frie-vit bootcamp detoxweekend06

# Courgette pannenkoekjes, een struikje geroosterde romaine sla en watermeloen met tzatziki.
Frie-vit bootcamp detoxweekend04

 Taco ik mis je! Mijn homemade groene sapje vanmorgen was by far niet zo lekker als die van jou…

1 Reactie

  • Taina schreef:

    Wat een foodinspiratie! Het lijkt me erg interessant om mee te doen aan een survival detox weekend. Weet alleen niet of ik iedereen kan bij bijbenen met de workouts.

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.