Betoverend Jordanië | Photo Diary

Als reisluchtige avonturier heb ik al aardig wat van de wereld mogen zien, maar zelden heeft een plek zoveel indruk op mij gemaakt als Jordanië. Hoewel dit land in het Midden-Oosten maar ongeveer twee keer zo groot is als Nederland, rijd je hier in een paar uur tijd door compleet verschillende woestijngebieden. Over de gastvrijheid van de Jordaniërs, de adembenemende vergezichten en de heerlijke Jordaanse keuken met versgemaakte mezzes en gobz (huisgemaakt brood) raak je niet uitgepraat. Trust me… Jordanië hoort op jouw bucketlist thuis!

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de eerste foto’s. Binnenkort volgt het uitgebreide reisverslag waarin je mijn mooiste ervaringen en leukste avonturen terugleest. Ben jij op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Stay tuned ;)

 “We wander for distraction, but we travel for fulfillment.”


Mares

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

JordanieReis5JordanieReis3JordanieReis9JordanieReis6JordanieReis8JordanieReis4JordanieReis13 JordanieReis12JordanieReis11JordanieReis15JordanieReis17JordanieReis10JordanieReis16JordanieReis2JordanieReis1

3 Reacties

 • Simone schreef:

  Wauw, het is echt prachtig en betoverend! Ik weet niet of ik erheen zou durven, nu het daar wat onrustiger is. Hoe zie jij dat? Ik ben benieuwd of je het aan zou raden op dit moment. Het staat echt op mijn bucketlist, want het is zo bijzonder. Ik weet zeker dat mijn vriend het ook geweldig gaat vinden daar!

 • Mares schreef:

  Hi Simone,
  GA :) Ik dacht precies hetzelfde toen mij werd gevraagd hierheen te gaan, maar ik heb er nog nooit zo naast gezeten. Zolang je niet naar de grensgebieden met Irak en Syrië gaat is er niets aan de hand. Ik heb me geen seconde onveilig gevoeld in Amman, Petra, Wadi Rum, Feynan en de Dode Zee. Mijn ervaringen kun je binnenkort teruglezen. Dit is juist het moment om te gaan omdat er heel weinig toeristen zijn (velen zijn onnodig bang net als wij ;)). De mooiste plekken (zoals Petra) heb je nu bijna voor jezelf. Ik raad het echt iedereen aan. Het is prachtig!

 • Janneke schreef:

  Wat een mooie foto’s!! Ik zou heel graag naar Petra willen, maar ik heb enorme Vliegangst;) Ik ben erg benieuwd naar je reisverslag!

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.