4 x Beste travel outdoor shops

Yabadabadoooooo, het out-door seizoen is weer begonnen! Dat betekent dat je out-door adventures kunnen plannen en daar hoort natuurlijk goede gear bij. Ik weet niet of jullie dit herkennen, maar de tijden dat ik alles in vijfvoud kocht zijn echt voorbij. Ik wil kwaliteit en dat blijkt een grotere uitdaging dan ik had verwacht. Want heb je kwaliteit, dan is het vaak niet je meest fashionable item. So where to go for your outdoor stuff?

Beste outdoor travel shops
We hebben het er de afgelopen tijd veel met travel lovers en elkaar over gehad: girls die de wereld over trekken doen dat tegenwoordig graag in stijl. And who can blame us? Reizen en toffe travel gear gaat inmiddels namelijk prima samen. Gelukkig maar want de ‘good old’ afritsbroek staat op onze ‘black list’:) Neemt niet weg dat het juist met reizen belangrijk is om voor kwaliteit te gaan. We hebben onze favoriete winkels -de speelgoedwinkels voor volwassenen als je het ons vraagt- voor je onder elkaar gezet. Hier halen wij onze travel gear!

OutDoorShop1
# Bever
Deze ‘jongens’ weten van wanten. Ze hebben een gigantische collectie met prachtige merken en -groot voordeel- ze hebben niet alleen een online winkel, je kunt ze ook op verschillende plekken in ons land bezoeken. Twijfel je dus over welke maat je moet hebben, je kan gewoon gaan passen. En in Amsterdam hebben ze zelfs een shop speciaal voor avontuurlijke girls! Onze ervaring: Wie je ook helpt, ze weten precies wat het beste bij jouw ‘way of traveling’ past. We seriously love ‘em!

OutDoorShop
# Adidas Outdoor
Als je aan Adidas denkt, denk je meestal niet direct aan out-door gear. Toch scoren ze keer op keer met hun out-door lijn. Hoog tijd om deze collectie uit de schaduw van de sportieve en street wear collectie te trekken. Nu nog een out-door lijn van Stella McCartney of Pharrell en we’re hooked:)

OutDoorShop3
# Patagonia
Dit merk heeft niet alleen kwalitatieve out-door gear, ook voor je sport- en yoga outfits kun je hier terecht. Het mooiste is misschien nog wel de prachtige filosofie van de organisatie: alles moet ecologisch verantwoord zijn en ze hebben als doel in harmonie met de aarde mooie producten te ontwikkelen. We like!

OutDoorShop2

# Nordic Lifestyle
Als je bij Bever niet kunt vinden wat je zoekt, dan is Nordic Lifestyle the place to be. Deze shop, opgericht door twee broers die als een blok vielen voor de mentaliteit van mensen uit noordelijke gebieden zoals Canada, Scandinavië en Alaska. De hang naar harmonie met natuur en de combinatie van functie en design zie je in hun collectie terug. A great catch!

Waar haal jij je spullen als je op out-door avontuur gaat?


Vi

 You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter