Berlin baby

Sinds gisteravond bevinden alle travelgirls zich in Berlijn en we zijn nu al verliefd! Wat een vette stad is dit! En dan hebben we tot nu toe alleen nog maar de omgeving van ons hotel gezien. Much more to discover dus! Benieuwd naar wat we gaan doen?

Eerst even over ons hotel, het Michelberger. Serieus, dit is een aanrader! Het hele pand  ademt design. Maar dan wel op z’n Berlijns, dus heel urban en arty. In de bar hangen lampen gemaakt van magazines, door het hele gebouw vind je quotes op muren en de kamers zijn apart (in a good way). En de buurt waarin het hotel staat is minstens zo cool als het hotel! Overal vintage winkels, streetart en verstopte clubs en barretjes. We raken niet uitgekeken. En dan is er nog de prijs van het eten! €20,- voor een bord vol sushi, een flesje wijn en een groene thee als toetje. Kun je niets van zeggen toch? Zeker niet als het nog lekker smaakt ook;)

berlin

De rest van de trip staat in het teken van shoppen, rennen en de stad ontdekken. We zijn totaal ongeorganiseerd het vliegtuig ingestapt. Hadden zelfs geen flauw idee hoe we bij ons hotel moesten komen en zien dus wel waar we terecht komen. Heerlijk! Zondag zullen we je wat mooie foto’s van ons Berlijn laten zien. Voor nu: We’re off, running the streets of Berlin!

?
Fiek

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.