Bali update #1

Ineens zijn we alle drie op reis. Vi in Toscane, Manon in Benidorm en ik zit op Bali. Blijkt dat daar de wifi nergens te genieten is. Als dan ook nog een mijn iPad verdwijnt, is het blogprobleem compleet;) bij deze onze excuses!

Ik ben hier nu 4 nachten en heb in die tijd Ubud ontdekt. Wat een fijne plek! En dat komt dan met name door de geweldige slaapplaatsen die we hebben gehad. De eerste 2 nachten brachten we door in heerlijke luxe. Sandat Glamping ligt in de middle of nowhere, tussen de rijstvelden. Er staan 5 tenten en 3 rijsthutjes, een restaurant en verder is er niets dan rijst. Alles lijkt een met de natuur. Wat een plek! Maar meer hierover als ik terug ben.

Na al die luxe is het tijd om af te kicken en dat doen we weer in de middle of nowhere. Weer midden tussen de rijstvelden, in een bamboo hutje dit keer, volledig eco verantwoord. Alleen een bed en een badkamertje. Om er te komen loop je vanaf de weg 5min door de rijst. Het centrum van Ubud ligt op 10 min lopen. Ideaal en puur genieten.


  

I’ll be back met meer, beloofd! 


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.