Baby update: de babykamer is klaar!

M’n laatste baby update is alweer maanden geleden en met nog maar een week te gaan tot m’n uitgerekende datum mag het dus wel weer een keertje:)

Zwangerschapsverlof
Inmiddels heb ik al 3 weken zwangerschapsverlof. Daar zag ik tegenop, want het is best wel een life changing ding op werkgebied.  Als zelfstandig ondernemer laat je toch een beetje je kindje in de steek. En de wetenschap dat de komende jaren mijn werkleven anders zal zijn vond ik ook best moeilijk. Inmiddels heb ik m’n verlof-flow gevonden. Ik doe alleen maar dingen die ik leuk vind. Lunch dates met vriendinnen, babykleertjes wassen, klusjes in huis en tussendoor ook een beetje werken. Met mij gaat het ook nog steeds super. Ik voel me hartstikke goed en ben gezegend met een zwangerschap zonder klachten.

De babykamer
Ondanks dat ons kleintje straks eerst bij ons op de kamer komt slapen is de babykamer helemaal klaar. En dat is me toch leuk om te doen! Uren heb ik op Pinterest gezeten, de afgelopen maanden allerlei winkels afgestruind en overal wat vandaan gesprokkeld. Heerlijk! Iedere dag kijk ik even om de hoek van haar kamertje. Dat ons kindje daar straks komt te liggen is een prachtige en ook nog heel ongrijpbare gedachte.

BabykamerQua inrichting wilde ik geen overkill aan roze, maar veel zachte kleuren. Dus wel duidelijk een meisjeskamer, maar zonder over de top te gaan. Ik ben heel blij met het eindresultaat, benieuwd wat jij er van vindt.

Gluur je mee in onze babykamer? 


Manon

BabykamerBabykamerBabykamerBabykamerBabykamer

8 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.