Baby update: boy or girl?

Afgelopen vrijdag was D-day! Al weken keken we uit naar dit moment; de 20-weken echo. Behalve dat het een hele serieuze echo is waar gekeken wordt of je kindje geen lichamelijke afwijkingen heeft hoor je ook gelijk of het een jongen of meisje is. Moe van het weinige slapen door de opwinding ging ik samen met m’n moeder en lief naar de afspraak…

Boy or girl?
Toen de echoscopist het apparaat op m’n buik zette zagen we gelijk ons kleintje vol in beeld. Het hartje klopte nog net zo vrolijk als de vorige keren en na een uitgebreid onderzoek bleek onze mini met vlag en wimpel geslaagd te zijn voor de 20 weken keuring!! De echoscopist besloot ons niet langer in spanning te laten en kwam met het verlossende woord:

boy or girlOMG…we krijgen een dochter! M’n lief had al vaker gezegd dat hij het stiekem wel erg leuk zou vinden als het een meisje zou zijn. Mij maakte het oprecht niet uit of het een jongen of meisje zou zijn. Alhoewel ik moet toegeven dat ik merkte dat ik voornamelijk bezig was met meisjes babydingen. Een voorgevoel? We waren de rest van de dag in de 7e hemel:)

So far so good
Ik klop het gelijk af, maar tot nog toe verloopt m’n zwangerschap op rolletjes. Geen moment misselijk geweest, geen last van hormonen die een loopje met me nemen, geen vreetbuien en geen lichamelijke klachten. Ik was tussen week 8 en 12 alleen erg moe. Sporten doet me ook nog steeds hartstikke goed. Wel draag ik sinds een week tijdens het hardlopen een buikband voor wat meer ondersteuning.

De clichés zijn waar!
Ik kon het me altijd moeilijk voorstellen, maar de clichés zijn nu al waar. Ik voel me fabulous! Het is te vergelijken met hoe je op een wolk zweeft als je net verliefd bent en de liefde blijkt wederzijds te zijn. Mijn lief en ik zijn hechter dan ooit. Het is zo ongelooflijk bijzonder dat we samen een nieuw leven hebben gemaakt. Een intense verbondenheid die ons de hele dag laat stralen.

boy or girl
Shit is getting real
Het aftellen is begonnen, ik ben over de helft. We gaan nu rustig beginnen met haar kamertje inrichten. Ik heb inmiddels een Pinterest verslaving ontwikkeld voor inspiratie en van Marktplaats ben ik ook niet meer af te slaan. Onze droomkinderwagen staat in ieder geval al op haar te wachten! Deze mooie bolide heb ik via marktplaats gekocht.

Baby updates
Ik merk dat ik het heel leuk vind om jullie op de hoogte te houden van mijn zwangerschap (hoop jullie ook), dus ik zal regelmatig een baby update posten. Voor nu weer even genoeg zwangerschapsverliefdheid, ik ga weer normaal doen:)


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

13 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.