Amsterdam GayPride 2015

Vandaag is D-Day! We varen varen mee met onze eigen GirlsLove2Travel boot met de Amsterdam GayPride! Zo ontzettend gaaf! De afgelopen weken zijn we met niks anders bezig geweest dan de organisatie. Er komt heel wat bij kijken. Totaal anders dan met Koningsdag met een boot door de grachten varen.

Share
Het thema van de Gaypride is dit jaar SHARE. Toen we dat hoorden wisten we dat we alles op alles moesten zetten om met de canal parade mee te mogen varen. En het is gelukt! OMG! Vandaag varen we met een boot met 90 gasten (bloggers, YouTubers en Instagrammers) gekleed in mintgroen en koraal door de Amsterdamse grachten om met jou ‘the beauty of diversity’ te SHAREN.

D-day!
Met angst hebben we het weerbericht de afgelopen dagen in de gaten gehouden. En schietgebedjes zijn niet voor niks geweest; het zonnetje schijnt en we zijn er klaar voor! De haartjes zitten in de krul, outfit hangt klaar en de zenuwen gieren door onze onderbuik:)

Als je langs de kant staat, we zijn boot 54! En voor als je er niet bij kunt zijn,  we SHAREN ons GayPride avontuur live op Instagram en Twitter.

#girlslove2travel #girlslove2travelgaypride

Share the love!


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

3 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.