A girl on a mission in South Africa

Misschien heb je het al gezien, maar ik ben zojuist in Kaapstad aangekomen. Ik ben hier als travelgirl on a mission. De Two Oceans race uitlopen. Een halve marathon die wordt beschreven als de mooiste ter wereld. Morgen ga ik van start om mijn record op de 21 kilometer te verbreken door onder de 1:48 te duiken. Na een intensieve trainingsperiode van drie maanden ben ik er helemaal klaar voor. Op zondag ga ik voor een dagje relaxen aan het zwembad. Dat heb ik tegen die tijd als het goed is verdiend…

[vimeo 65778599 w=620 h=348]

Old Mutual Two Oceans Marathon Promo from D4 PRODUCTIONS | Andrew King on Vimeo.

Maar ik ben hier natuurlijk niet alleen voor de marathon. Rennen is leuk, rennen in een mooi land is nog leuker, maar het allerleukste is de combinatie met een snoepreisje;) Dus als we maandag weer topfit zijn staan er een aantal dingen op het programma. Een bezoekje aan Robben Eiland. Het beklimmen van de Tafelberg. Een wine tasting op de Reyneke farm en nog één bij Vi’s favoriete ‘wine goddess’ Carmen van winery Amani. En een bezoek aan de famous food market.

Mis ik nog iets? Please let me know!
Oh en ik ben hier pas een paar uur, maar mijn god wat is het mooi!


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

3 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.