Oui oui on va a Paris!

4 Travelgirls in één auto, 6 uur rijden naar Parijs! Als dat maar goed gaat… Februari was voor ons allemaal een maand waarin we ons kikkerlandje niet hebben verlaten, het is een schande. Maar de komende maanden, zullen we braaf (nou ja niet allemaal, maar in ieder geval 1 van ons) op reis gaan. Natuurlijk om jou te plezieren met mooie reisverhalen, maar zeker ook voor eigen gewin;)

Goed terug naar Parijs. Vanavond komen we aan in de stad van de liefde. Maar ons bezoek heeft weinig met liefde te maken. Zoals Manon al zei: We gaan hardlopen, en wel een halve marathon. Dwars door de straten van Parijs! Mooier kan denk ik niet. Maar naast de Semi-de-Paris (de halve marathon) is het ook nog fashionweek en gewoon Parijs!

Als klein meisje bracht ik jaarlijks een bezoek aan de prachtige stad. Met een tante in hartje centrum was het ook wel heel makkelijk:) Disneyland, de Eiffeltoren en het Louvre heb ik allemaal meerdere keren gezien. En toch blijven er aan zo’n grote stad altijd nog dingen te ontdekken. Daarom ben ik zo blij met het blog van LizaChloe. Zij woont nu voor een jaar in Parijs en laat ons de mooiste plaatjes van de stad zien. Maar waar ik vooral heel blij mee ben is haar guide of Paris. Ze heeft hier alle mustsees/visits op gezet. Waar moet je gegeten hebben, waar kun je de mooiste vintage vinden en waar wil je al je geld in een keer uitgeven.

Heb jij nog goede tips voor ons Parijs avontuur? Wat mogen we niet gemist hebben?


Fieke

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.